11 DEC 2020

VINTER I HUSBIL: SÄKER SEMESTER UNDER STJÄRNORNA MED FIAT PROFESSIONAL

NYHETER OCH EVENEMANG

Nu är vintern här, är ni redo för nästa äventyr?
Lusten efter äventyr hos en sann husbilsägare avtar inte med den första kylan, snarare tvärtom!
Att resa ombord på en Fiat Ducato-husbil är den idealiska lösningen för att uppfylla din önskan om frihet under totalt säkra förhållanden och med komforten som ett riktigt hem kan erbjuda dig.

Husbilen är en skyddad miljö, oberoende, lätt att rengöra och sanera som låter oss resa under säkra förhållanden med familjemedlemmar och vänner, den idealiska garantin för en spännande semester som är säker och tillgänglig för alla. Det bästa sättet att resa i frihet med respekt för vår och andra personers hälsa är ombord på en Fiat Ducato-husbil.

Dessa nyckelbegrepp är pelarna för den nya kampanjen från Fiat Professional ”Starred Holidays” som omfattar en suggestiv digital kampanj och en presskampanj med fängslande bilder och slående påståenden, som betonar det ojämförliga mervärdet för en semester i husbil: äta middag under en stjärnbeströdd himmel, kanske intill havet eller ute i naturen, för att verkligen komma bort från allt som inte är synonymt med frihet.

Förutom de sociala nätverken så fortsätter Fiat Professional även med sin produktion av nyhetsbrev där du finner turistfärder, gör-det-själv-tips och kuriosa från RV-världen - det har hjälpt husbilsägare över hela världen att leva igenom denna sommar i Fiat Ducato-husbilen på bästa möjliga vis.
Fiat Professional vill knyta detta band starkare med alla personer genom de sociala kanalerna, och bjuder nu in alla resenärer att interagera med märket genom att dela med sig av sina bilder med hashtag #FIATDUCATOCAMPER och alla idéer om hur man ytterligare kan förbättra turistfärden ombord på Ducato-husbilen.