29 JUN 2021

VÄLKOMMEN TILL DUCATO 2021 I DET HELT NYA VIRTUAL SHOWROOM FÖR FIAT POFESSIONAL FOR RV

NYHETER OCH EVENEMANG

Fiat Professional for RV letar alltid efter innovativa lösningar för att nå alla sina kunder i hela Europa. Och inför detta tillfälle lanseras en viktig innovation.

Vi är redo att presentera en stor överraskning för alla fans av fritidsfordon: Virtual Showroom för Fiat Professional for Recreational Vehicles, ett showroom i 3D där användare kan navigera och upptäcka alla nyheter om Ducato 2021.
Med den pågående digitaliseringsprocessen och upphävandet av nästan alla fasta bokningar för de viktigaste europeiska utställningarna, har behovet av att nå kunder och fans inom fritidsfordonsbranschen genom omedelbara plattformar som också kan användas på distans ökat.
Så föddes idén om Virtual Showroom, en interaktiv upplevelse som kan ge användarna ett verkligt virtuellt besök. Är du redo att fördjupa dig i denna nya upplevelse med Fiat Professional for Recreational Vehicles och upptäcka alla nyheter om Ducato 2021?
Det nya digitala utställningsrummet berättar historien om Ducato: alltid en ledare från det förflutna till framtiden. Inspirationen till den digitala miljön i detta utställningsrum kommer från Palazzo di Torino Esposizioni, en plats som har varit viktig för Ducatos historia. Från denna historiska miljö ser vi dock framåt: det kommer att bli möjligt att lära känna den nya Ducato 2021 direkt genom att navigera i utställningsrummet.
Vi är redo att presentera de senaste nyheterna från Fiat Professional.
Och så är vi ännu närmare våra husbilsägare genom att förkorta avstånden, med en upplevelse att upptäcka!​​