16 SEP 2020

ÄVEN UNDER DETTA SPECIELLA ÅR SPELAR FIAT DUCATO HUVUDROLLEN UNDER MÄSSAN 2020 I DUSSELDORF OCH PARMA

EVENEMANG OCH NYHETER

Även i år spelar Fiat Professional huvudrollen under två av de viktigaste händelserna i Europa inom fritidsfordonens bransch: 2020 husvagnsmässa i Düsseldorf och husbilsmässan i Parma.

Detta är även symboliska möten för Fiat Ducato som starkt visar sitt världsomspännande ledarskap, redo att stå sina kunder närmare än någonsin i detta svåra historiska ögonblick.

Många kvaliteter ges av företaget inom FCA-koncernen som gör teknik, komfort och värde till märkets kärnvärden även under detta speciella år 2020.

Den tyska montern visar ett dubbelt demonstrationsfordon som består av två förenade hytter, som kallas ”cab-to-cab”, som på ett intressant sätt visar några av de otaliga lösningarna som Fiat Professional erbjuder för sin toppmodell. Huvudrollen under mässan i Parma är en Ducato med specialhytt som även den visar de olika produkterna som Fiat Professional erbjuder för tillverkningen av husbilsbaser. I båda fallen visas all nödvändig information om motorer, egenskaper och tjänster som erbjuds till husbilsägarna på plats av kundtjänstens supportteam.

Mässan i Düsseldorf är öppen fram till den 13 september medan du har fler dagar under husbilsmässan i Parma eftersom den stänger sina dörrar den 20 september.

Två möten som du inte får missa och som i enlighet med etablerade hälsobestämmelser vill understryka Fiat Ducatos åtagande som ”Leader in freedom”. Ett koncept där "Freedom" är ett "löfte" som Fiat Professional håller för att alltid garantera närhet och uppmärksamhet för sina kunder och till alla som ser fram emot att resa iväg ombord i en husbil på en Fiat Ducato-bas.