06 MAJ 2020

ETT LIV ON THE ROAD TILLSAMMANS MED DIN HUSBIL? SÅ HÄR BLIR DU DEN PERFEKTE HUSBILSKUNDEN!

RESA I HUSBIL

Är du beredd att bli en husbilskund? Här följer några tips att komma ihåg innan din dröm blir verklighet.

När vi kan börja resa igen och välja bland olika resor med din husbil, är det mycket viktigt att komma ihåg de egenskaper som gör dig till en perfekt husbilskund. Så om du fortfarande inte kan köra iväg på din nästa resa kan vi tillsammans upptäcka om du har vad som krävs för att vara en resenär on the road!

SPECIELLA TECKEN? ÄVENTYRSFULL

Varje riktigt respekterad husbilskund har en verklig besatthet av de mest ovanliga, sällsynta och ... äventyrliga vägarna! Så om du känner igen dig i denna beskrivning... var inte rädd! Du är nästan klar att resa iväg i din husbil på Fiat Ducato-chassi för att söka efter hisnande spännande äventyr! Notera alla ovanliga och icke självklara destinationer: en självrespekterande husbilskund är ett verkligt proffs på överraskande och framför allt... minnesvärda resrutter.

Har du redan lust att skriva din resehistoria tillsammans med Ducato?

HJUL, FYRA. VÄNNER... MÅNGA!

Det andra kravet att komma ihåg är lusten att bli överväldigad av äventyren... och uppleva dem speciellt med andra resekompisar!

Att åka iväg i din husbil ger dig möjligheten att dela denna magiska upplevelse även med andra exceptionella vänner! Var och en har sin ”uppgift” ombord och var och en är en del av din framtida familj on the road. Förbered dig att uppleva ett oförglömligt äventyr eftersom... de bästa äventyren är de som delas med andra!

PLANERINGSBEROENDE

En annan intressant faktor som är vanlig för många husbilskunder och som kommer att vara praktisk under dina framtida resor är att kunna planera alla dina resor, från de allra första stegen. Hur då? Tack vare den kända och omtyckta kontrollistan!

Ha en exakt kontroll över förråd, etapper som ska nås, viktiga telefonnummer, allmän resplan är avgörande för att kunna leva äventyren on the road tillsammans med din Ducato, med minimal ansträngning. Res iväg med all användbar information om dina resor gör att du sparar mycket tid och kan verkligen njuta av semestern!

NO SURPRISE, NO PARTY

Det är sant... vi har precis sagt att en detaljerad planering av dina resrutter är mycket viktig. Det betyder emellertid inte att du måste bestämma äventyrets varje enstaka ögonblick. Hur skulle det vara att uppleva något överplanerat?
En improvisering kan vara trevlig och... överraskande! För att bli en verklig husbilskund ska du även vara förberedd på att överraskas av oförutsedda händelser i sista minuten. Planer och den förutsedda resrutten kan ändras och du kan träffa personer. Vi får se vad som händer!

Låt dig alltid bli överraskad av resorna med din husbil på Fiat Ducato-chassi: on the road finns det äventyr som du inte ens kan föreställa dig!

FLEXIBLA, ALLTID!

En resa i en husbil är antagligen de on the road äventyr som kräver en mycket viktig egenskap. Vet du vilken det är?
Det är just precis flexibilitet! Att resa i en husbil betyder att du inte behöver ge upp hemtrevnaden, utan du skapar en egen balans i ett helt nytt utrymme på fyra hjul.
Om du är kreativ och inte är rädd för att testa dig själv med utrymmen och tider utöver det ”vanliga”, är du verkligen ett steg från att bli den perfekte husbilskunden!

Vi vet att varje resa har sina ingredienser, som när de blandats skapar en idealisk blandning för att på bästa sätt uppleva resrutterna tillsammans med din Ducato. Så stressa inte att kontrollera varje steg i ditt äventyr... om du är flexibel, kommer du att till fullo njuta av dessa magiska stunder under resan.

Och nu... om du har lust att uppleva äventyr och dela dem med dina resekamrater... om du är bra på att planera resrutterna och kan ändra dem totalt i sista minuten, saknas bara vår lyckönskan: trevlig resa bäste husbilskund!