26 APR 2019

VILKEN HUSBILSÄGARE ÄR DU? VARJE HUSBILSÄGARE HAR SIN RESA!

FÖRFLYTTA SIG I EN HUSBIL

Varje husbilsresenär är annorlunda: och till vilken grupp tillhör ni? Indiana Jones, Zen, Sport, Okonventionell?

Ingen resa är sig lik, precis som resenärerna. Om ni ska resa iväg med er husbil på Fiat Ducato-chassi och inte har valt något mål, kan ni kanske hitta inspiration med tanke på er...personlighet!

Indiana Jones

Husbilsägare som söker lugn och ro ska inte känna sig förolämpade...den här gången börjar vi från de riktigt modiga: Indiana Jones!
Indiana Jones älskar att slänga sig huvudstupa in i den mest vilda naturen och åker inte direkt iväg för att vila och njuta av solnedgångar vid en sjö. Vilka destinationer älskar de här husbilsägarna mest? Orörda parker, avlägsna berg och färgglada dalar. Tillsammans med de sportiga, som vi snart ska lära känna, är de inte rädda för att tackla långa vandringar och de har en perfekt kroppsbyggnad för utflykter ute i det fria. De mest populära destinationerna? Pyreneerna, på gränsen mellan Frankrike och Spanien, är de bland de populäraste destinationerna för alla Indiana Jones i sina husbilar. Denna bergskedja erbjuder fantastiska utsikter och ger husbilsägarna möjligheten att stanna och ge sig iväg ut på vandringar och klättringar.

Söker ni efter oförglömliga utflykter? Då är ni en verklig utforskare! Varför stiger ni då inte upp i er husbil på Ducato-chassi för att planera ett besök i Nationalparken Gran Sasso i Italien?
Parken täcker bergsområden i Lazio, Abruzzo och Marche: ett sommarbesök som ni inte får missa för minnesvärda stunder!

Zen

3, 2, 1... stressa inte husbilsägare som söker Zen! Till skillnad från Indiana Jones, prioriterar inte dessa resenärer en planering av utflykter och vandringar i den vilda naturen: spa, kurorter, wellness, men även kultur och konststäder är några av de nyckelord som de väljer för resorna i en husbil på Ducato-chassi. Zen husbilsresenärer är lätta att känna igen: de väljer ofta att gå runt i byar och de gillar inte att planera varje dag i detalj. Bra tid för långa promenader och uppehåll för att ta selfies i de vackra landskapen... men utan brådska!
Bland de mest populära målen i denna kategori finner vi Kroatien, som med sin nästan 6 000 kilometer långa kust erbjuder stimulerande mål som konststäder och samtidigt avslappning och lugn i små landsbyar.

Deportivo

Den sportiga husbilsresenären planerar långt i förväg. Det är dynamiska resenärer som älskar alla slags utomhusaktiviteter och de vet hur de ska utnyttja semestrarna i en husbil på Fiat Ducato-chassi för att utöva alla slags sporter: skidåkning, surf, skärmflygning, cykling är några av deras stora intressen.
Vilka mål föredrar de?
Alperna är en av de mest populära destinationerna för resenärer som älskar utomhussporter, men det är på sommaren som de sportiga husbilsresenärerna verkligen kan roa sig! Vi talar om de som alltid söker den perfekta vågen... ensamma, med familjen eller på tu man hand, husbilsresenärer-surfare vet hur en bilsemester och sport förenas i en explosiv blandning! Europa erbjuder många perfekta destinationer för dem och deras surfbrädor Rodiles i Asturien, Fuerteventura, Peniche nära Lisbon. Vad väntar ni på? Polera surfbrädan och starta er Ducato-husbil!

INCONFORMISTA

De okonventionella husbilsresenärerna lever dag för dag och älskar att köra iväg utan att planera alla destinationer långt i förväg. Dessa resenärer är öppna för överraskningar som varje enstaka resa förbehåller, från gång till gång. Och därmed finns inga preferenser: de är öppna för vandringsleder och att spendera dagar i pittoreska byar! Dagens nyhet? De tematiska rutterna, som Sidenvägen i Marco Polos fotspår... ska ni köra med er husbil på Fiat Ducato-chassi!
Den perfekta resan för de okonventionella som älskar charmen med ovanliga äventyr där ni kan vända utan att obligatoriskt behöva följa etapper. Om ni är en av dem åker ni från Europa, genom Österrike och Tjeckien. Och om ni har några dagar till ert förfogande kan ni nå Sankt Petersburg och Moskva, för att sedan åka den kändatranssibiriska vägen!
Vi fortsätter till Kazakstan mot Uzbekistan. Ni kan även välja en alternativ väg som går genom Turkiet, Iran och Turkmenistan: det kommer ni inte att ångra!

Vilken typ av resenär är du: Indiana Jones, Zen, Sportig eller Okonventionell? Stig ombord och dra ut på upptäcktsfärder... tillsammans med er husbil!