04 NOV 2019

BRÖLLOPSRESA I HUSBIL: FÖRDELARNA MED EN SMEKMÅNAD PÅ FYRA HJUL

RESA I HUSBIL

Vi vet att planera din resa väl i förväg kan vara mycket stressigt, speciellt om det handlar om en... bröllopsresa! Att organisera smekmånaden kan vara besvärligt för alla par när ögonblicket att säga Ja börjar närma sig. Bokningar, flyg, hotell... och mycket mycket stress!

Men om din kärlek för äventyr är oemotståndlig och du är beredd på överraskningar, oförutsedda händelser och att uppleva dina rutter med högre flexibilitet, börja förberedelserna och stig ombord i din husbil. Smekmånaden i en husbil är en av de senaste trenderna som förför dig med sin blandning av nöje, romantik och avkoppling: det är därför du ska organisera din smekmånad i en husbil på Fiat Ducato-chassi!

GLÖM INCHECKNINGEN

Boardingkort, långa vänteköer och stress för att komma till flygplatsen. För att inte tala om förbindelser och besvärliga jetlag. Mer klassiska smekmånader kan omfatta olika flygplatser och ändlösa flyg som ska tas: med en resa i husbil är du alltid fri att planera förflyttningar utan att behöva springa till incheckningsdisken.
Har du vägt väskan riktigt?
Att resa i din husbil, på Fiat Ducato-chassi, kan du glömma besattheten med begränsningen av kg som flygbolagen har pålagt. Därför finns det inga problem med att överdriva med några kläder eller ett par skor som du absolut vill ta med dig… det finns plats för allt!

ALLTID PÅ JAKT EFTER ÄVENTYR

Glöm för ett ögonblick den överfyllda och oändliga planeringen: du är fri att fångas av länder och ögonblickets inspiration. Oavsett om det gäller ett dopp i den fantastiska sjö som du upptäckte av en slump, eller långa utflykter i skogar... det spelar ingen roll!

Du kan bestämma i sista stund vilket äventyr som blir det nästa tillsammans med din partner.

RESA I TOTAL FRIHETÀ

Frihet är lösenordet: om du är trött på att åka från ett hotell till ett annat och respektera tider som bestäms av receptionen,kan du under smekmånaden i husbil verkligen njuta av redan.Du kommer att spara mycket tid som i normala fall krävs med tråkiga procedurer och byråkrati med bokningar och du kan koncentrera dig på endast ett mål: spendera så mycket tid som möjligt utomhus utan för många bekymmer!

FYRA HJUL... OCH FYRA TASSAR

Vem har sagt att smekmånaden bara kan firas av nygifta? Det finns inga problem om du vill uppleva detta med alla familjemedlemmar!

Resan i husbil är det idealiska valet för att åka tillsammans med dina husdjur, som ofta vägras av många flygbolag.

FÖRUTSE BUDGETEN TILL AKTIVITETERNA

Om du bortser från budgeten för betalning av vägtullar, bensin och mat kommer du att kunna spara pengar utan att behöva avstå från något! Du kan använda resten av budgeten för de aktiviteter som du vill göra under smekmånaden: hyra av sportutrustningar, båtturer, utflykter, sport och alla överraskningar som kan hända under din resa.

Packa och var förberedd: du kommer att spendera nätter under stjärnorna, stå framför hisnande vyer och många oväntade platser, vilket kommer att göra din smekmånad in din Ducato oförglömlig!