16 NOV 2021

SEMESTER ENSAM ELLER I SÄLLSKAP?

ATT FÖRFLYTTA SIG I HUSBIL

Att resa med husbilar på Ducato-chassi är alltid ett nöje, men hur ska vi förbereda oss innan vi åker, beroende på hur många medresenärer vi har? Låt oss tillsammans ta reda på några små knep som hjälper oss att njuta fullt ut av vårt nästa äventyr: ensamma eller tillsammans med våra nära och kära! Klara, färdiga... Nu startar vi motorerna!

Att resa ensam

Många resenärer älskar ensamheten under sina resor: att vara fri att göra, gå och se vad man vill, när man vill, är en unik känsla. Med fordon på Ducato-chassi är utrymmet aldrig ett problem och det är uppenbart att det är ännu mindre problem om du reser ensam!

Under dessa resor är det viktigt att vara väl förberedd på att hantera nödsituationer, att alltid ha ett kommunikationsmedel och ett första hjälpen-kit till hands, vilket är nödvändigt för att garantera en riktigt bekymmersfri resa!

Resa i par

Att resa i par är en lärorik upplevelse, särskilt när de två personerna inte har en lång historia tillsammans.
Om det är en av era första resor tillsammans är det en bra idé att redan från början ha sitt eget utrymme. Oavsett om ni läser en bok, går en promenad eller bara ligger lugnt i sängen är det viktigt att ni båda har en fast punkt så att ni kan njuta fullt ut av semestern tillsammans och alltid ha ett leende på läpparna!

Att ha något att göra tillsammans på kvällen, oavsett om det är en film eller ett brädspel, är också ett bra sätt att få ut det mesta av ditt Ducato-äventyr! Så innan du åker, planera för att ta med dig allt du behöver för att fylla de tomma stunderna under dagen - det kommer att vara bra för er båda under semestern!

I grupp

En annan oförglömlig upplevelse on the road är gruppresor!
Att organisera det inre utrymmet i ditt fordon på Ducato-chassi på bästa möjliga sätt är säkert mycket viktigt för allas bekvämlighet...
Utomhusutrymmet kommer säkert att vara det mest använda utrymmet, särskilt under sommaren och det är viktigt att parkera din husbil på Ducato-chassi i ett område med en stor uteplats. Vi måste utrusta oss så gott vi kan med allt som kan behövas under våra gruppresor: underskatta aldrig vikten av ett utomhusbord eller ett tillräckligt antal stolar så att ingen behöver stå!

Även denna korta handbok om att resa i sällskap är klar! Vi hoppas att den har varit till nytta för dig, särskilt när det gäller att återuppliva den okontrollerbara lusten att stiga ombord på din fyrhjuliga följeslagare för nästa äventyr!