03 MAJ 2019

GRUPPRESA I HUSBIL: DÄRFÖR SKA DU RESA TILLSAMMANS MED VÄNNERNA I HUSBILEN

RESA I HUSBIL

Resmålet är redan utvalt och husbilen på Fiat Ducato-chassi är redo att följa med på nästa äventyr för att utforska världen. Är det något som fortfarande saknas? För att resan ska bli helt perfekt behöver du rätt sällskap … Här är anledningarna till att resa tillsammans med kompisgänget i din Ducato-husbil:

1. ÖVERRASKNINGARNA MÅNGDUBBLAS NÄR NI RESER TILLSAMMANS

Om du är på jakt efter ett sätt att bryta mönstret, är en husbilsemester tillsammans med vännerna ett utmärkt sätt att göra allting mindre förutsägbart. Husbilsresenärer brukar framförallt oroa sig över att de ska bli uttråkade under resan, men detta händer garanterat inte om du reser tillsammans med ett trevligt gäng. Varje dag kommer att vara full av överraskningar och oväntade avstickare med de andra resenärerna.

Ha därför inte bråttom med att planera de enskilda dagarna, utan lämna någon timme åt improviserade utflykter i reseplanen!

2. FÄRRE UTGIFTER, MINDRE STRESS

Det är möjligt att undvika slöseri, särskilt om du reser tillsammans med ett stort gäng. Ni kan dela på merparten av utgifterna och lägga den del av budgeten som ni sparat in på ytterligare utflykter, på improviserade turer och på att njuta av semestern utan att behöva oroa sig. Och du kan alltid ta hjälp av vännerna om det inte är din favoritsyssla att hålla koll på utgifterna.

Varje reskamrat kan få i uppdrag att hålla reda på vissa reseutgifter. Någon tar hand om vägtullarna, en annan utgifterna för ställplatser och en tredje alla extrautgifter (glöm inte souvenirerna!).

3. KUL FRÅN FÖRSTA STUND

Äventyret börjar långt innan ni kliver ombord i husbilen på Fiat Ducato-chassi. Fortfarande inte övertygad? Att resa i grupp innebär mer bagage, men även mer stimulans, nyfikenhet, frågor och olika synsätt.

Ta det lugnt med gaspedalen och njut av resan utan bekymmer: föreviga era fina stunder tillsammans genom att börja ta kort redan under dagarna före avresan. Det är kul att sedan titta på bilderna tillsammans och skratta åt alla roliga upplevelser när ni kommer hem.

4. LÄR KÄNNA VARANDRA BÄTTRE PÅ RESAN

Nästa resa är ett utmärkt tillfälle att lära känna dina vänner ännu bättre. Det är visserligen sant att ni har tillbringat hemmakvällar, utekvällar och helgturer tillsammans, men på en husbilssemester kan ni förstärka relationen ännu mer.
Eftersom ni är tillsammans dygnet runt när ni reser i husbilen på Fiat Ducato-chassi kan du lära känna dina reskamrater på djupet.
Alla husbilsresenärerna får möjlighet att visa vad de går för: en roadtrip är det perfekta tillfället att visa upp sitt sanna jag och att ta sig an varje litet vardagsuppdrag i harmoni med gruppen.

5. DU KÄNNER DIG SOM HEMMA

I en husbil på Fiat Ducato-chassi har du tillgång till all tänkbar komfort på resan. Den är inte bara ett hus fyra hjul, utan bjuder även på en avslappande körupplevelse och mer invändigt utrymme. Detta tack vare chassits stora spårvidd som ökar stabiliteten och möjliggör en större boyta på bredden.
Tillsammans med dina favoritreskamrater, som vet hur man gör varje dag till ett oförglömligt minne, kan du verkligen njuta av resan fullt ut.

Om som vi alla vet: ju fler som är med på resan, desto finare blir minnena att njuta av när du kommer hem!

Och anledningarna till att resa i husbil tillsammans med kompisgänget slutar inte här. Upptäck själv i din Fiat-husbil vad som gör det till en unik upplevelse … Det är dags att ge sig av!