12 OKT 2020

VILKEN HUSBILSPASSION! HAR DU NÅGONSIN UNDRAT HUR TOKIG MAN FÅR VARA NÄR MAN UTSMYCKAR SIN HUSBIL SÅ ATT DEN BLIR UNIK?

ATT FÖRFLYTTA SIG I HUSBIL

Vad är det tokigaste du har gjort inuti din Fiat Ducato husbil? En gör-det-själv-modifiering? En 3D-TV? Eller kanske bara dekaler på utsidan? Ingen fara, det går inte att ens jämföra med fantasin hos vissa galna husbilsfantaster runt om i världen. Håll i dig, för nu kör vi!

Brandlarmet går!

Om du trodde att du sett allting, så hade du fel! En excentrisk husbilsfantast har byggt om en brandbil till en mycket personlig och definitivt unik husbil. Det går i två våningar med en liten balkong, skorsten och är helt inredd med trä - det är ett veritabelt livsverk som lämnar oss helt utan ord.

Limohusbil

Är det en limousine eller en husbil? Det är en limohusbil! Ja, men visst, någon har bestämt sig för att förena de två sakerna för att skapa världens första "limohusbil"! Den är lite mer än 10 meter lång, och vi är övertygade om att den tillfredsställer alla behov som dessa galna, tokiga hubilsfantaster kan ha!

Boeing 727 RV

Blev du inte chockad av limohusbilen? Då kanske du kan chockas av en Boeing 727 som byggts om till husbil! Ett flygplan på hjul ser man inte varje dag. Fordonet är hälften så långt som en Boeing i originalutförande, och vingarna är avtagna förstås - men annars ser den helt ut som originalet, med tillägget för yttre backspeglar, förstås!

Tuut, tuut, här kommer tåget!

Vi har redan pratat om tokiga byggen, med vi kan ju inte missa att prata om en tåg-husbil! Ta ett antikt lok, med skorsten, och lägg till hjul... och se där, nu har vi ännu ett unikt exemplar!

Motorcykeln som inte viker sig

Och för att avsluta underliga-husbilsparaden, vad sägs om en MC-RV! När sidovagnen inte längre behövs för passagerare, varför inte förena en kraftfull motorcykel med ett RV-chassi för att åka på semester - på MC men med alla bekvämligheter som en husbil kan ge? Men varför har ingen tänkt på det här innan?

Detta är bara några av de mest absurda RV-fordonen i världen. Känner du till andra? Berätta för oss på våra sociala kanaler Facebook och Instagram! Innan vi säger hej då, en kort förklaring: hur roliga och absurda dessa modifierade fordon än verkar, så kan de aldrig vara säkra som de som specifikt tillverkas av experterna i branschen. De har inte verifierats, inte säkerhetstestats, det fattas mycket av tekniken för passagerarsäkerheten och alla de andra funktionerna som gör att en husbil på ett Fiat Ducato-chassi är förstavalet för tusentals familjer i världen. Vi ska alla komma ihåg, speciellt i denna underliga tid, att grundbulten alltid måste vara säkerhet och pålitlighet!