04 AUG 2021

“ENDLESS HAPPINESS”. EN NY KOMMUNIKATIONSKAMPANJ OM DE OÄNDLIGA ÄVENTYREN OMBORD PÅ EN FIAT DUCATO.

NYHETER OCH EVENEMANG

En oändlig historia om lycka för dig och din familj. Detta är vad Ducato betyder för husbilsägare över hela världen.

Ducato firar sitt 40-årsjubileum genom att hylla historier från de som genom åren har haft en husbil på Fiat Ducato-chassi som reskamrat. Detta sker genom en ny kampanj som heter ”Ducato. Endless Happiness” som är en påminnelse om att de äventyr som varje husbilsägare kan uppleva i sin husbil är oändliga.

Kampanjens röda tråd är därför lycka som berättas med fotografier från dåtid och nutid, samlade i en imaginär "minnesvägg" vars gemensamma faktor naturligtvis är vår Ducato.

Kampanjen kommer att delas upp i fyra ämnen, ett för varje årstid, för att följa resenärer från hela världen i deras upplevelser på vägen under alla tider på året.

I 40 år har Fiat Ducato varit synonymt med frihet, tillförlitlighet och teknik för husbilsägare över hela världen.
Och från och med idag, tack vare de nya motorerna Multijet3 Euro 6D med låga utsläpp, de innovativa säkerhetssystemen (ADAS) och det mest avancerade infotainmentsystemet någonsin, blir resor i en husbil på Ducato-chassi det absolut rätta valet för en unik kör- och reseupplevelse.

Glöm inte att hålla kontakten med Fiat Ducato även via sociala medier! Följ oss på vår Instagram-profil- och Facebook och dela med dig av de bästa bilderna från dina resor med hashtaggen #FIATDUCATOCAMPER.
Vi publicerar gärna dina bästa bilder på varumärkets officiella kanaler!

Ducato. Endless Happiness.