05 JUL 2019

VART ÄN SOMMAREN LEDER DIG ÄR FIAT CAMPER ASSISTANCE DÄR FÖR DIG

TJÄNSTER

Är du redo att ge dig av med din Fiat Ducato husbil? Ta med dig allt du behöver för ditt äventyr och lämna bekymren hemma!

Fiat Camper Assistance är alltid där för dig, redo att hjälpa dig, vart du än är på väg och med ett engagerat team. Gratisnumret 00800 3428 1111 finns på 15 språk och i 51 länder, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan: om något oförutsett skulle hända är det bara att ringa … resten ordnar vi!

Om du vill veta mer om vår speciella vägassistans på flera språk, se den mer detaljerade informationen i garantihäftet eller besök vår webbplats www.fiatcamper.com.

Dessutom finns det fler än 6500 Fiat Professional-verkstäder i Europa, bland dessa erbjuder 1800 verkstäder även särskilda platser och strukturer för att serva Fiat Ducato husbilar på ett mer komplett sätt (till exempel med ett större sortiment av reservdelar, särskilda lyftplattformar och förfarande för att minska reparationstiderna) och på så sätt hjälpa dig att återuppta din resa på kortast möjliga tid!

På vår webbplats hittar du en del som beskriver assistensnätverket och där du med vår dealer locator kan hitta den närmaste specialiserade verkstaden för att få omedelbar hjälp.

Förresten: om du vill lära känna vårt Fiat Camper Assistance-team, ska du inte missa vår nästa mässutställning som riktar sig till husbilsentusiasterna.

Trevlig resa, husbilsägare … och en trevlig och bekymmerslös sommar!