07 MAI 2021

BOBILEN OM SOMMEREN: REISER UNDER STJERNENE OG SIKKERHET MED FIAT PROFESSIONAL

NYHETER OG EVENTER

Nå som våren har begynt, lider mange bobilfolk av utferdstrang og gleder seg til å legge ut på veien.

På grunn av dette tilbyr Fiat Professional ideelle løsninger for alle behov: dersom du vil legge ut på eventyr, eller slappe av med en drink ved havet, med en bobil med Fiat Ducato base kan alle få sine frihetsønsker oppfylt, fullstendig trygt og med all den komfort som du også har hjemme.
Det er takket være det beskyttede miljøet, som er enkelt å holde ren og som har all komfort, vil en reise ombord i en bobil med Fiat Ducato base, kunne være en uforglemmelig opplevelse, enten alene eller sammen med dine kjære, med hensyn til vår sikkerhet og den til alle omkring oss.

Dette er konseptene som promoterer kampanjen Fiat Professional “Starred Holidays”, laget med vakre bilder, som skal legges ut både på nettet og på trykk. Kampanjen er en fortelling for å beskrive store og små uforglemmelige ting som er en del av det alle bobilfolk er mest glad i: at hver enkelt reise er unik. Et eksempel for alle? Friheten til å dykke dypere inn i naturen, og oppleve uforglemmelige naturopplevelser. Det er aldri lett å velge reisemål.

I tillegg til sosiale aktiviteter fortsetter Fiat Professional med produksjonen av nyhetsbrev der reiseplaner, tips om gjør-det-selv og kuriositeter fra bobilverdenen aldri mangler og hjelper bobilfolk fra hele verden til å nyte opplevelsen ombord i deres bobil på Fiat Ducato-base til fulle.
Fiat Professional ønsker å skape dette båndet med mennesker gjennom sosiale medier, og inviterer alle reisende til å samhandle med merket, dele bilder med hashtaggen #FIATDUCATOCAMPER og ideer om hvordan du kan gjøre reiserutene dine enda mer ombord på en bobil med Ducato base.