22 MAR 2019

VI FÖLJS ÅT LÄNGS VÄGEN

TJÄNSTER

Om du har bestämt dig för att resa i din husbil på Fiat Ducato-chassi kan du börja packa utan att oroa dig: under nästa äventyr kommer ytterligare en reskamrat följa med på resan … Fiat Camper Assistance-teamet!

Det som gör Fiat Camper Assistance-teamet unikt är de många tjänsterna som alla husbilskunder kan dra nytta av när de bestämmer sig för att ge sig iväg i en husbil på Fiat Ducato-chassi. Fiats supportavdelning är alltid tillgänglig genom ett flerspråkigt call center, välutrustade verkstäder och specialiserade serviceställen i hela Europa.

Vid haveri, fel, olycka, punktering eller urladdat batteri är vårt första råd att inte drabbas av panik! Du behöver bara ringa vårt call center som är aktivt på 15 språk och i 51 länder, dygnet runt alla dagar i veckan, som kan sätta dig i direktkontakt med vägassistansteamet.
Var ska du börja? Ring genast gratisnumret 00800 3428 1111! Supportteamet lyssnar på din beskrivning och analyserar situationen tillsammans med dig för att förstå vad som behöver göras, oavsett vilket språk du pratar!

När vårt call center har identifierat problemet sätter de dig i kontakt med närmaste verkstad. Verkstadspersonalen assisterar dig och vid behov kan även Europe Assistance hjälpa till att tolka och förblir i direktkontakt med kunden och verkstaden tills problemet har lösts. Teamet hjälper dig ända tills fordonet är redo att köra vidare så att du kan återuppta resan. Om ytterligare oförutsedda händelser skulle inträffa finns de hela tiden till ditt förfogande.

Det finns Fiat Professional-verkstäder i hela Europa. Det spelar ingen roll om du är i Norge för att beundra norrskenet eller i Frankrike för att besöka borgar: du kan alltid förlita dig på servicenätet som omfattar cirka 6 500 auktoriserade verkstäder, varav 1 800 är Fiat Camper Assistance.

Det rör sig om mycket specialiserade serviceställen med rymliga lokaler som är lämpliga för att utföra komplett service på alla husbilar med Fiat Professional-chassi: med lämpliga fordonslyftar, reservdelar, anpassat utrymme för att komma åt ordentligt och ett större lager med förbrukningsmaterial kan de lättare utföra procedurerna som krävs och därmed minska tidsåtgången.
Fiats husbilsassistans tar inte slut här … Vi utför massor av personanpassade åtgärder för att du ska kunna känna dig trygg på resan:

– Återbetalning av hotellkostnader, om du måste vänta tillfälligt på fordonet

– En lånebil som gör det möjligt att fortsätta att njuta av semestern

– Bogsering av husbilen vid olycka eller funktionsfel

– Återbetalning av resekostnader

– Hämtning av den reparerade husbilen som snabbt omdirigeras till ägaren

– Förskottering av pengar till passagerarna vid behov

– Hemresa för passagerarna

Nu har du inga ursäkter längre: med Fiat-husbilen vid din sida kan du alltid ge dig ut och resa, även nu på en gång!